https://www.facebook.com/GitteNielsen72Tegn oppefra. – gitten
Nogle dage er til at hive ud af kalenderen.

Tegn oppefra.

Vejrtrækning:

Jeg er flere gange i den seneste tid blevet guidet i forhold til min vejr trækning, vigtigheden i at sørge for den, arbejde bevidst med det. Det har været rigtigt svært for mig, men i dag satte jeg mig udefor i solens stråler og øvede mig.

Jeg gør på følgende måde som virker for og hjælper til at få min stress og nervesystem ned i gear.

Dyb indånding helt ned i maven, holde vejret og tæl langsomt til 4, lav en langsom udånding også på 4.

Når jeg er blevet tryg ved den øvelse og føler at det går, sætter jeg talene højere op så effekten af vejrtrækningens styrke optimeres.

Som jeg skrev i går syntes jeg at i denne proces er det utrolig vigtigt at turde vise min sårbarhed, og det gør jeg bestemt her. Hvor jeg er helt fuldstændig uden make up og “bare” er mig. Sidder og arbejder med min vejrtrækning og mærker solens stråler på mig.

Efter arbejdet med vejrtrækning gik jeg en tur med hundene, hvor tingene lige blev lidt overvædende og jeg blev utrolig ked af det. Jeg manifesterede, visualiserede og bedte til at jeg fik et tegn som betød at tingene vil løse sig. Og da jeg vendte mig om sad den her lige ved siden af mig.

Wauw…………

2 sekunder efter sad der en ørn på marken lige ved siden af os. Jer som kender mig ved at der er noget med ørne og mig. Lige da min far gik væk var det meget intenst med ørne, hver dag så jeg en ørn på græsset hvor vi går og den sad bare og kiggede på os. Flere gange har jeg oplevet at ørne er fløjet utrolig tæt på når jeg kører i bilen, ofte når jeg skal noget vigtigt ser jeg en ørn på vejen.

Så det var for mig det et meget tydeligt svar på min manifestation:-) Mega vildt faktisk!!!!!!!

Tak for du læste med:-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle dage er til at hive ud af kalenderen.