https://www.facebook.com/GitteNielsen72Livet er en gave. – gitten
Ærlighed

Livet er en gave.

Livet er en gave af Gill Edwards.

Det er titlen på en bog jeg er ved at læse eller rettere sagt lytte til:-)

Den har virkelig været en øjen åbner for mig og er det stadig mens jeg høster mere fra den.

99 procent af enhver manifestation er fuldført før der er noget fysisk tegn på den. Hvis du har det godt når du tænker på det er det på vej.

Det er der en stor del af min udfordring ligger, for jeg kommer meget hurtigt væk fra det positive mindset, eller ikke kommer væk fra det men jeg har meget svært ved at have mine vibrationer højt pga de store udfordringer der er pt.

Er det overhovedet “tilladt” at have så store drømme? Når det mind set styrer kommer jeg i en konflikt, smerten over modstand mellem mit ego (personlighed) og mit højere selv. Det er stykket mellemmit socialt betingede selv og jeg er i virkeligheden. Så her er opgaven at:

At bringe mig selv i overensstemmelse med mit højere selv, så min drøm kommer ind i den fysiske virkelighed.

Når vi ikke gør modstand på et ønske eller vores vibrationer er meget høje viser øjeblikkelig manifestation sig ofte, jo mere modstande der er længere er vi nødt til at vente.

I forhold til vores situation om ikke at kunne finde det sted vi skal flytte hen, har jeg taget følgende til mig og arbejder målrettet med det.

1)At ændre fokus i forhold til vores nuværende bolig så jeg/vi har de positive briller på og har fokus på alt det positive ved vores nuværende bolig. Vi har hver sagt 3 positive ting og har fokus på det.

2)At begynde at rydde ud, sælge, give væk, smide ud.

3)At begynde at pakke ned.

4)At visualisere vores nye hus, se det for mig, mærke følelsen, se for mig at vi flytter ind og hvordan vi har det der.

Det er virkelig vigtigt at jeg holder fokus og arbejder på at have mine vibrationer høje, for ellers sker der ingen ting og værste scene er at det bliver værre ned det er lige nu.

Hvordan gør jeg det:

Fokus, være bevidst om det, meditere HVER DAG og HVER ENESTE DAG, virkelig visualisere mine drømme og være tilstede i dem.

Tak fordi du læste med, ønsker dig en fantastisk dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærlighed