https://www.facebook.com/GitteNielsen721 år er gået siden den fuldstændige vilde historie – gitten
En af de dage.

1 år er gået siden den fuldstændige vilde historie

Siden mit seneste oplæg har jeg arbejdet bevidst med de ting jeg beskrev der:

Taknemmelighedesdagbog:

Eksempler på det:

Jeg er taknemmelig for at jeg har en fantastisk familie.

Jeg er taknemmelig for at jeg har øjeblikke hvor der er lys forude.

Jeg er taknemmelig at vores økonomiske situation er løst ( Vigtigt at sende ud at det er sket, samme som manifestation)

Jeg er taknemmelig for at vi har fundet det sted at bo, hvor lyset vil strømme til os.

Derudover har jeg haft fokus på at meditere og grounde mig ved tegning. Jeg blev guidet af den fantastiske Maria til at bruge netop tegning og maling til dette, have fokus på de 3 nederste chakra farver, gul,rød og orange. Så udover at grounde med at tegne i de farver, har jeg været ude og finde en smuk solsikke som indeholder de farver, samt en fantastisk energi skabende vibration. 

 

Synkronicitet:

Det er stadig en en fuldstændig vild oplevelse.

For ca nogle år siden var jeg til en regresions terapi hos Lisbeth Lysdal, hvor jeg blev ført tilbage i tidligere liv.

I Maj mdr  2019 var Sara og jeg ude og køre, der var sket en ulykke så vi måtte tage en anden vej som førte os steder hen, vi ikke havde været før og ikke umiddelbart kendte til. Vi kører på et tidspunkt ned af en grusvej og kører et langt stykke af den vej. Vi kommer til et sted hvor vi ligesom kører igennem en slags gårdsplads.

Da vi nærmer os får jeg tydelige billeder af at det er her, jeg har boet i et tidligere liv jeg både ser, føler og mærker det helt tydeligt. Det i sig selv var en vild oplevelse, det har jeg aldrig prøvet før og siden.

Sidste september 2019 skal vi ned og se på et hus, da vi nærmer os bliver vi enige om at her har vi da kørt før.

Da vi skal dreje kører vi ind ad en grusvej og huset vi skal ned og se på er huset som jeg mærkede en stærk tilknytning til i Maj mdr!!!!!!!!!

What det er da for vildt.

Ydermere kommer vi ind i huset hvor nuværende lejer,som har forladt huset og den skønneste lille kattepige som er en tro kopi af vores Louie som forsvandt for 1 år siden. Både udseende og væremåde er nærmest fuldstændig ham. Vores fokus var absolut ikke på huset, men på den efterladte kat. Vi aftale med ejer at hun kontaktede hende, som har efterladt kattepigen, beder hende kontakte mig. Og vupti så er Trille hos os og er den skønneste lille prinsesse, som er en for vild musefanger.

Det var alt i alt en enorm bekræftelse på synkronicitet.

Synkronicitet er når din indre virkelighed falder sammen med en ydre virkelighed på en måde, der ikke kan være tilfældig uden at du kan forklare sammenhængen. Livet er jo meget mere end det øjet kan se, men først når vi begynder at acceptere det og forholder os åbent kan vi begynde, at benytte os af de mekanismer der sættes ind.

  • At vi alle er i stand til at frembringe den verden vi har brug for.
  • At vi alle er i stand til at få det ind i vores liv, som vi gerne vil have.
  • At vi aller er i stand til at blive det vi gerne vil være.

Når vi bliver bevidste om det kan vi på begynde at arbejde bevidst med at skabe de synkronciteter, som vi har brug for og ikke lade tilfældighederne råde.

I min oplevelse er det for mig et billede på, at du kommer hjem til dig selv og dette er tænkt i overført betydning. Altså at jeg inde i mig selv finder hjem og at jeg er på vej derhen. At jeg skal ind igen og arbejde med nogle ting der sidder fast fra dengang samt acceptere at livet netop møder os der hvor vi og med det vi har brug for, hvis vi er åbne for processen.

Jeg syntes at det var en utrolig smuk og bekræftende oplevelse.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de dage.