https://www.facebook.com/GitteNielsen72Englekortslæsning. – gitten
Spiritualitet, Englekort.

Englekortslæsning.

Englekortslæsning:
Kort A: Du er endelig klar og parat til at lytte til og følge dit hjerte.
Du vil være i stand til at følge de strømninger, veje og den ild som har været inde i dit hjerte i lang tid.
Du vil nu være i stand til at kigge tilbage på det der i fortiden har bremset dig og forhindret dig i at være dig.
Din kreative side er i fuld blomst og hvis du ikke allerede gør det, så vil det være godt for dig at bruge den side af dig selv.

Kort B: Wauw der er meget styrke som bare venter på at få lov til at bane vejen for dig. Du finder styrken ved at huske at du både kan bøje af og stå fast, du kan godt være lidt stejl. Men det er tid til at huske det andet, for det gør dig kun stærkere.Det er tid til at tage nogle chancer, det kan være at søge jobbet, opsøge den søde fyr/pige eller hvad som helst, der er vigtigt for dig. Naturen er et must for dig, for her kommer du i kontakt og balance.

Kort C: Du har nærmest et højere formål her på jorden, en jord engel. Det er noget som har været svært for dig, at forstå og være i. For du er super sensitiv og har længe været “plaget” af at du fornemmer så meget, men så snart du favner det vil det falde på plads i dig, og du vil få ro og øje på de ting der er vigtige.
Super vigtigt for dig er at huske din jordforbindelse, med meditation hver dag.

Kort D: Du har længe været et sted hvor du har været nede og ikke følt noget er lykkes, du har været ramt af en tristhed som du ikke helt har kunnet forstå. Men det er vigtigt at huske at du er aldrig alene og at du er støttet både af mennesker, men også af dine guider de prøver virkelig at vise dig, at de er her og støtter dig. Det er vigtigt at du tager den tid det tager at komme op igen, men det kommer du og i en meget stærkere udgave end tidligere. Hvor du vil være i stand til at udleve dine drømme, som lige nu virker langt væk. Men det er de ikke på nogen måde. Du skal huske på dig selv, at få ro omkring dig og acceptere tingene som de er nu.

Kort E: Sårbarhed og styrke er det gennemgående i dette kort. Du er klar til at stå frem som den du er, selvom du i den grad kommer i konflikt med din sårbarhed. For du er vant til at være dækket af en masse lag af “dig” og er ikke vant til at lade folk se og mærke den ægte dig. Men det er det du skal til nu og komme over stepperne, for når du er i den anden tilstand kommer du på ingen måde, der hen hvor du gerne vil, hvor din passion og drømme ligger. For alle de lag gør at du slet ikke kan mærke efter. Men det er du klar til nu. Prøv i nærmeste fremtid at udfordre dig selv, med ting som du egentlig har haft lyst til men ikke gjort.

Kort F: Du er klar og parat til forandring, du har længe været på vej ud af comfort, men har hele tiden haft et ben der holder dig fast i det gamle. Du har tidligere forsøgt at at rive dig løs, men noget har holdt dig tilbage. Men nu er det vigtigt at du lytter til din inderste stemme og dine guider, så du kan komme ud af den comfort du sidder fast i, for du har så meget at opleve når du slipper det. Det er den mest fantastiske rejse det venter på dig, så kast dig ud i det. Skrivning er en super måde for dig at komme ind til dig selv og samtidig få ro og overskud.

Hvis du er interesseret i en personlig englekortslæsning, så lad mig vide det:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiritualitet, Englekort.