https://www.facebook.com/GitteNielsen72Når det hele føles mørkt og svært at overskue vejen ud af. – gitten
Healing af pengeoverbevisninger.

Når det hele føles mørkt og svært at overskue vejen ud af.

Selvom der er sket lidt siden dette indlæg, syntes jeg stadig at det er relevant at dele, da jeg ved at der sidder andre derude, der har det ligesådan og for jer vil jeg gerne gøre en forskel.

Jeg sidder pt med en akut belastning, stress og depression, hvilket er kommet pga en max belastning i en længere årrække og min manglende evne til at sige fra og mærke mig selv ordentligt.

Jeg har skubbet mig selv så meget tilside, at jeg har utroligt svært ved at svare på: Hvordan har du det?

Jeg har det ad helvede til og har meget svært ved at se vejen ud af denne situation som der er nu. For jeg har ikke overskud eller overblik til at tage de skridt som den her situation har brug for. At begynde at skrive her igen har taget ugevis at overskue. Udover alt det ovenstående er min økonomi helt katastrofal pga sygedagpenge, så det er også en ENORM belastning, ikke at kunne betale hele vores husleje og andre regninger er så langt fra min verden og virkelig uoverskueligt for mig. Vi gør så meget for at finde andet at bo i, men det er så svært at finde.

Så jeg må sige at min livssituation er max belastet hele vejen rundt, hvor finder jeg det lille hul at kigge ud af og der hvor lyset kan begynde at kunne komme ind?

Når man har det som jeg har det nu og hele vores livs situation (min datter har været syg de seneste 5,5 år), så er det for mig, sådan at ganske få øjeblikke på dagen, hvor jeg kan komme op og lige trække vejret som en fisk der lige stikker munden op af vandet. Det er i de få øjeblikke jeg har mulighed for at handle og forsøge at ændre tingenes tilstand.

Jer der har fulgt min tidligere blog (gittenielsen) ved at jeg har en spirituel tilgang til livet, indtil for kort tid siden havde jeg mit eget konsulent firma, hvor jeg lavede spirituel vejledning, healing,familievejledning blandt andet.

Det er bestemt det jeg skal tilbage til når jeg er klar til det. Det var mere en forklaring til det næste jeg skriver:-)

Hvor giver det mening for mig at sætte ind: Jeg har brug for at få kickstartet mit mindset og finde ind til min egen styrke, så jeg kan stå så stærkt som muligt.

Manifestation:

Når man arbejder med at manifestere arbejdes der med det mindset som du møder verden med, samt det som du sender ud til universet. Det vil sige at hvis man som jeg i en længere periode har set sort, tænkt negativt om mig selv og slet ikke kunne se en vej ud. Så er det sådan det bliver for alt det du tænker og sender ud, bliver modtaget i de frekvenser de er på. Der er selvfølig stor forskel på de frekvenser der sendes ud når man er helt i sort og de frekvenser der sendes ud når man har lidt lys der kommer ind.

Jeg vil helt bevidst arbejde på at manifestere at jeg finder vejen ud og at vores økonomiske situation vil løse sig.

Det vil jeg gøre ved dagligt at meditere på netop det, altså se for mig hvordan livet ser ud når det er sket. Det er netop vigtigt med manifestation at dit mindset arbejder udfra at det er sket.

F.eks :

Jeg er så lykkelig og taknemmelig for at jeg sidder i vores drømmehus, som er et smukt hvidt hus ud til havet.

Og ikke jeg vil ønske at jeg sad i mit drømme hus ud til havet.

For når du ønsker bliver det ikke sendt tydeligt ud, fremfor når du visualisere at det er sket.

Som sagt vil jeg dagligt meditere på det, jeg vil hverdag skrive taknemmeligheds dagbog, jeg vil lave et vision board, samt jeg vil være helt bevidst om at ændre mit mindset og for hver dag lukke mere og mere lys ind i mit liv.

Jeg vil her inde lade jer følge udviklingen og se de tiltag jeg laver, både fordi jeg syntes det er er en vigtigt proces for mig, men også fordi jeg gerne vil støtte andre på deres vej som er i lign. situationer eller hvis du kan bruge det uanset hvor du er.

Tak fordi du læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healing af pengeoverbevisninger.